globalsoft logo image
globe

{ Upoznajte globalsoft }

O nama

Globalsoft office space

Iskoristite ono najbolje što suvremena tehnologija nudi i podignite svoje poslovanje na novu razinu. Sukladno Vašim idejama i potrebama, pripremamo kvalitetna, učinkovita i napredna IT rješenja, jednostavna za korištenje, koja će unaprijediti i olakšati Vaše poslovanje. Uspješno poslujemo diljem Europe u B2B i B2C sektoru. Kroz više od 25 uspješno odrađenih projekata potvrdili smo se kao pouzdan partner za razvoj i programiranje naprednih softverskih rješenja i pružanje inovativnih IT usluga te IT consulting, uz niz proizvoda i usluga iz područja informacijskih tehnologija. Uspješno razvijamo rješenja u industriji igara na sreću diljem svijeta. Fokus stavljamo na inovativne i kvalitetne usluge i proizvode uz primjenu suvremene tehnologije i redovitu implementaciju novih tehnologija, te profesionalne, partnerske odnose s našim klijentima.

Globalsoft Employee

Tvrtka je osnovana 2016. godine sa sjedištem u Širokom Brijegu, a posluje kao dio njemačke grupacije Daniel Speyer GmbH. Većinu prihoda ostvaruje na inozemnom tržištu, uglavnom zemljama Europske unije. Jednim dijelom razvijamo vlastite IT proizvode te implementiramo i pružamo cjelovitu podršku za proizvode naših partnera, vodećih svjetskih IT kompanija. Naš tim čine stručnjaci koji razvijaju i testiraju rješenja uz napredne tehnologije i metode, kao što su DDD, Microservice arhitektura i Event sourcing. Drugim dijelom za svoje klijente razvijamo kompletne inovativne usluge i rješenja - poglavito u industriji igara na sreću, ali i e-learning platforme te razne sustave prema potrebama klijenata iz drugih industrija. Dizajniramo i razvijamo niz atraktivnih projekata uz primjenu najnovijih tehnoloških trendova, a naši stručnjaci brinu da sve radi besprijekorno.

ISO27001 logo

Globalsoft je ISO 27001 certificiran. ISO/IEC 27001 je najpoznatiji svjetski standard za upravljanje sustavima informacijske sigurnosti (Information Security Management Systems - ISMS) i njihovim zahtjevima. Usklađenost s ISO 27001 potvrđuje da dostavljamo sigurne proizvode, održavamo sustave sigurnima od prijetnji i štitimo informacije. Certifikat pokazuje da smo pouzdana organizacija i da smo implementirali Sustav Upravljanja Informacijskom Sigurnosti (ISMS). Također pokazuje da smo pokazali usklađenost sa Standardom vanjskom revizoru/ neovisnom ISO certifikacijskom tijelu. Certifikat je izdalo certifikacijsko tijelo RIGCERT. Uz to što osigurava poslovne procese, ISO 27001 usklađenost zahtjev je koji proizvodi i usluge moraju zadovoljiti u određenim zemljama, što nama, budući da smo prisutni na više tržišta, omogućava da zadovoljimo i taj zahtjev. Posvećeni smo kontinuiranom poboljšanju sigurnosnih zahtjeva u našem svakodnevnom poslovanju, kao i u razvoju proizvoda i usluga.

globalsoft logo image

Ured Široki Brijeg

Ulica Pobijenih franjevaca 25, BiH

Ured Mostar

Dubrovačka b.b., BiH

SITEMAP
 • Kako radimo  

 • O nama  

 • Karijere  

 • Blog  

 • Code Camp  

 • Usluge  

 • Product Development  

 • UI/UX Design  

 • MVP Launcher  

 • Professional Team  

 • Spryker Development  

Ostanite informirani. Ostanite korak ispred.

Šaljemo naše najbolje savjete u informativnom mjesečnom newsletteru. Isključivo korisne informacije.

FacebookTwitterInstagramLinkedIn

© Copyright 2024, All Rights Reserved by globalsoft